fbpx

p t www alennuskumppanisivu hus

Aiemmin luultiin, että eläkkeelle siirtyminen hiljentää elämää - siksipä moni eläköitymistä edelleenkin hieman pelkää. Tosiasiassa eläkkeelle siirtyneet ovat yksi P&T-kuntoklubien ahkerimmista käyttäjistä. Se kertoo siitä, että työ- tai kotiuran tekemisen jälkeen on sekä aikaa että tarve huolehtia omasta terveydestä ja kunnosta. Me P&T-kuntoklubeilla väitämme, että yli 65-vuotiaat asiakkaamme ovat todellisia suunnannäyttäjiä aktiivisina kuntosaliharrastajina!

Liity jäseneksi tästä

P&T:n +65 jäsenet ovat aktiivikuntoilijoita√

✔ Keskimäärin 8 kuntosalikäyntiä kuukaudessa keski-iän ollessa 65 vuotta

✔ Ikäryhmässä 65-95 vuotta käyntejä on keskimäärin 7 kuukaudessa

✔ +65 jäsenten kuntoilukäyttäytyminen on samanlaista kaikilla P&T-kuntoklubeilla

Halu pysyä kunnossa ja terveenä

Luvut kertovat siitä, kuinka voimakkaasti + 65-vuotiaat haluavat huolehtia omasta kunnostaan ja terveydestään. Kuntoilukäyttäytyminen voisi toimia mallina myös nuoremmille sukupolville. Aktiivisen kuntoilun tiedetään vähentävän muistisairauksiin sekä sydän- ja verisuonitauteihin liittyviä riskejä ja ehkäisevän lihasmassan vähenemistä ja vaikuttaen näin elämänlaatuun sitä lisäten.

Ikääntyessämme kuntoilu voikin olla eräänlainen pilleri, jonka avulla tulevista vuosikymmenistä voi tulla mukavampia. Kun monipuolisen liikkumisen mahdollistavaan kuntosalijäsenyyteen lisää hieronnan ja ohjatun valmennuksen eli Personal Training -palvelun, se voi toimia myös tehokkaana kuntoutumisen välineenä. Sekä omaehtoinen kuntouttaminen että kyky itsenäiseen kotiasumiseen lisäävät osaltaan elämänlaatua. Kuntoilu kuntosalilla voi mm. lihaskunnon ja tasapainon kehittymisen kautta vähentää myös vapaa-ajan tapaturmia, tukea yleistä terveyttä, vähentää ikääntymisen myötä yleistyviä sydänperäisiä sairauksia ja pienentää mm. pitkiin sairastumis- ja kuntoutumisjaksoihin liittyvää painonnousua.

Kuntosaliharjoittelun avulla oma kunto voikin olla mahdollista palauttaa lähelle tasoa, jolla se vielä ennen viimeisiä työvuosia, sairastumista tai loukkaantumista oli.

Liity mukaan!

✔ Jäsenyys esim. +65 jäsenyydellä (edullisempi; käyttöaika klo 5-15) tai täysaikajäsenyytenä (norm. hinta; klo 5-23)

✔ Hieronta-, fysioterapia ja muut klubikohtaiset hyvinvointipalvelut jäsenetuhintaan (alennus min. -10 %). Terveystalo Rela-hierojien hieronnat P&T Kuntoklubin jäsenille -50% alennuksella

✔ P&T Kuntoklubien jäsenille veloitukseton CityShoppari -mobiilisovellus käyttöön - saat puhelimeesi jopa tuhansien eurojen arvosta CityShoppari -tarjouksia sieltä missä päin Suomea kulloinkin liikut

✔  P&T:n jäsenenä saat käyttöösi Rinki kanavapalvelun ja inspiraatioympäristön saliharjoittelusi tueksi. Ringistä löydät yli 100 treenivinkkiä esimerkiksi kotikuntoiluun, erilaisten lajien tueksi tai vaikka päätetyöntekijän taukojumppaan.

 

Liity jäseneksi tästä

Kerää joukko kiinnostuneita ja pyydä teille räätälöity ryhmäesittely tai ohjattua ryhmäliikuntaa/-valmennusta

Jos tiedät, että ystävissäsi tai lähipiirissäsi on henkilöitä, jotka haluaisivat tutustua P&T-kuntosaliin, ota yhteyttä niin järjestämme teille omat, ylimääräiset Avoimet Ovet. Muistathan, että P&T-kuntoklubin jäsenenä saat kauttasi/suosittelusi myötä jokaisesta uudesta vuosijäsenyydestä itsellesi maksuttoman jäsenkuukauden! Yhdestä yhden, kahdesta kaksi jne. Suunnittelemme myös ohjattuja +65 ryhmäliikunta ja -valmennustunteja vuodelle 2023! Voit tiedustella lisää tai ilmaista kiinnostuksesi ohjattuihin ryhmiin alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

ota yhteyttalomake