p t www alennuskumppanisivu hus

Aiemmin luultiin, että eläkkeelle siirtyminen hiljentää elämää - siksipä moni eläköitymistä edelleenkin hieman pelkää. Tosiasiassa eläkkeelle siirtyneet ovat yksi P&T-kuntoklubien ahkerimmista käyttäjistä. Se kertoo siitä, että työ- tai kotiuran tekemisen jälkeen on sekä aikaa että tarve huolehtia omasta terveydestä ja kunnosta. Me P&T-kuntoklubeilla väitämme, että yli 70-vuotiaat asiakkaamme ovat todellisia suunnannäyttäjiä keski-iällä 72 vuotta ja keskimäärin kahdeksalla (8) kuntosalikäynnillä kuukaudessa

Liity jäseneksi tästä

P&T-seniorit ovat aktiivikuntoilijoita

✔ keskimäärin 8 kuntosalikäyntiä kuukaudessa keski-iän ollessa 72 vuotta

✔ ikäryhmässä 70-95 vuotta käyntejä on keskimäärin 7 kuukaudessa

✔ senioreitten kuntoilukäyttäytyminen on samanlaista kaikilla P&T-kuntoklubeilla

Halu pysyä kunnossa ja terveenä

Luvut kertovat siitä, kuinka voimakkaasti yli 70-vuotiaat haluavat huolehtia omasta kunnostaan ja terveydestään. Kuntoilukäyttäytyminen voisi toimia mallina myös nuoremmille sukupolville. Aktiivisen kuntoilun tiedetään vähentävän muistisairauksiin sekä sydän- ja verisuonitauteihin liittyviä riskejä ja ehkäisevän lihasmassan vähenemistä ja vaikuttaen näin elämänlaatuun sitä lisäten.

Ikäihmiselle kuntoilu voikin olla eräänlainen pilleri, jonka avulla tulevista vuosikymmenistä voi tulla mukavampia. Kun kuntosalijäsenyyteen lisää hieronnan, fysioterapian ja ohjatun valmennuksen eli Personal Training -palvelun, se voi toimia myös tehokkaana kuntoutumisen välineenä. Sekä omaehtoinen kuntouttaminen että kyky itsenäiseen kotiasumiseen lisäävät osaltaan elämänlaatua. Kuntoilu kuntosalilla voi lihaskunnon kehittymisen kautta vähentää myös vapaa-ajan tapaturmia, tukea yleistä terveyttä, vähentää ikääntymisen myötä yleistyviä sydänperäisiä sairauksia ja pienentää mm. pitkiin sairastumis- ja kuntoutumisjaksoihin liittyvää painonnousua.

Kuntosaliharjoittelun avulla oma kunto voikin olla mahdollista palauttaa lähelle tasoa, jolla se vielä ennen viimeisiä työvuosia, sairastumista tai loukkaantumista oli.

Liity mukaan!

✔ jäsenyys esim. eläkeläiskortilla (edullisempi; käyttöaika klo 5-15) tai täysaikajäsenyytenä (norm. hinta; klo 5-23)

✔ uuden vuosijäsenyyden alkuun maksuton P&T-kuntotarkastus

✔ fysioterapia-, naprapatia-, hieronta- ja muut klubikohtaiset hyvinvointipalvelut jäsenetuhintaan (alennus min. -10 %)

✔ HighRoller-lihashoitolaitteet jäsenetuhintaan

✔ Selätin-kuntoilualustat jäsenetuhintaan

✔ CityShoppari -mobiilisovellus koko vuodeksi vain 1 € - saat puhelimeesi jopa tuhansien eurojen arvosta CityShoppari -tarjouksia sieltä missä päin Suomea kulloinkin liikut

Lisäksi muita klubikohtaisia jäsenetuja.

Liity jäseneksi tästä

Kerää joukko kiinnostuneita ja pyydä teille räätälöity ryhmäesittely

Jos tiedät, että ystävissäsi tai lähipiirissäsi on henkilöitä, jotka haluaisivat tutustua P&T-kuntosaliin, ota yhteyttä niin järjestämme teille omat, ylimääräiset Avoimet Ovet. Muistathan, että P&T-kuntoklubin jäsenenä saat kauttasi/suosittelusi myötä jokaisesta uudesta vuosijäsenyydestä itsellesi maksuttoman jäsenkuukauden! Yhdestä yhden, kahdesta kaksi jne.

ota yhteyttalomake