Päivitetty 19.4.2021 klo 12:43

Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) 31.3.2021, 8.4.2021 ja 9.4.2021 päätöksillä kunto- ja hyvinvointisalimme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ovat kiinni 14.-28.4.2021 välisen ajan sekä Kouvolassa 10.-23.4.2021 välisen ajan. Kerromme sulkuun liittyvistä mahdollisista muutoksista tällä sivulla.

Olemme automaattisesti tauottaneet kuntosalijäsenyytesi 28.4.2021 saakka (Helsinki, Espoo ja Vantaa) sekä Kouvolassa 10.-23.4.2021 väliseksi ajaksi. Viranomaisten määräämän sulun aikana kuntosalin käyttäminen ei ole mahdollista eikä avainkorttisi toimi. Älä hävitä korttiasi - se aktivoituu automaattisesti heti kun sulku päättyy.

Viranomaispäätösten ja niiden kohdistamisen ennakoimattomuudesta johtuen jäsenmaksut tulee maksaa laskutustietojen mukaisesti. Sinun ei tarvitse itse tehdä muutoksia jäsenmaksuihin. Tauotusaika siirtyy määräaikaissa jäsenyyksissä jäsenkauden loppuun ja jatkaa sitä veloituksettomalla, jäädytysaikaa vastaavalla jaksolla. Toistaiseksi voimassa olevissa jäsenyyksissä huomioimme tauotuksen aikaiset viranomaispäätökset ja sovimme kanssasi tauotukseen parhaiten sopivan ajanjakson.

Jos viranomaisten edellyttämä sulkukausi poikkeaa yllämainituista otamme yhteyttä sähköpostitse. Kerromme muuttuneen tilanteen mukaista toimintatavoista myös tällä sivulla.

Jäsenmaksuilla ylläpidetään hyvinvointiasi tukevaa toimintaa. Tauotuksen aikana P&T:n jäsenasiakkaiden oma verkko- ja mobiilimuotoinen kunto- ja hyvinvointipalvelu Rinki on kaikkien jäsenasiakkaiden käytössä 24/7. Ringissä olevien satojen ulkoliikunta-, kuntoilu-, voimaharjoittelu- ja palautumisohjelmien lisäksi Rinki tarjoaa myös live-lähetyksiä. Valmentajat ovat maailmalla tunnettuja nimiä sekä P&T-kuntoklubeilta tuttuja valmentajia ja muita ammattilaisia. Harjoittelemaan pääset siis Lieksan korven lisäksi virtuaalisesti vaikkapa New Yorkissa. Palvelu on käytössä, jos olet muistanut sen aktivoida. Jos aktivointi on tekemättä, voit tehdä sen tästä: www.ptsalit.fi/rinki

P&T-kunto- ja hyvinvointiklubien yhteydessä toimivat Terveystalo Rela-hierontayksiköt palvelevat normaalisti ajanvarauksella. Muistathan, että P&T:n jäsenenä ja aktiivisen jäsenkorttisi esittämällä saat Rela-kanta-asiakaskortin hintaan 0 e (norm. 60 e) ja -50 % alennuksen kaikista normaalihintaisista hieronnoista.

P&T:n valmentajat ja ohjaajat toteuttavat myös tauotuksen aikana henkilökohtaista valmennusta noudattaen kuitenkin kulloinkin vallitsevia virallisia päätöksiä. Valmentajalta voit myös hankkia henkilökohtaisen kuntoiluohjelman, jossa yhdistyvät ulko- hyötyliikunta, hieronta, valmentajan etäohjaus ja Ringin OnLine-valmennukset.

----------------------------

It is our deepest regret to inform you that P&T gyms in Helsinki, Vantaa and Espoo are closed 1.-28.4.2021 following the governments announcements 31.3.2021 and 9.4.2021. In Kouvola area P&T gyms are closed 10.-23.4.2021 following the governments announcement 8.4.2021.

Lock down related official decision making can not be predicted. Neither can one predict the length of lock down period. During the time the clubs are closed we will be automatically freezing your membershipcard. The membership card will also be automatically activated immediately when lock out is over. Do not loose the card.

Membership fees are charged as usual. There is no need for you to do any special arrangements regarding membership fees. With a binding time membership your membership will automatically be continued with a free period following lock down period length. Those having regular membership we advice to have a private discussion with our Customer Experience.

By paying your membership fee on time you are allowed to use our Virtual Gym. Althoug P&T clubs in Helsinki, Vantaa, Espoo and Kouvola will be closed our social media and OnLine channels will be full of health and wellbeing advice and workouts that you can do where ever you are. If you have not updated your OnLine Channell access you can do it here: www.ptsalit.fi/rinki

Terveystalo Rela-hierojat (massage services) are providing you massage services during lock down in those P&T gyms where they are having a service point. As a P&T membership card holder you are entitled to have Terveystalo Rela-hierojat membership card for 0 e (norm. 60 e). By showing masseuse your personal P&T membership card you are also entitled to have a discount for -50% for all regular price services.

With assistance of P&T´s Personal Trainer you can combine personal training plan, P&T Rinki OnLine service 24/7, outdoor activities and massage services as fullfilling wellbeing package during lock down. Do not hesitate to contact hin/her!

We wish the best of health to you and all your love ones. Thank you for your ongoing support. It means a lot to us.

 

Näin P&T-kuntoklubit ovat auki

P&T Keilaniemi

Kiinni 14.-28.4.2021

P&T Jätkäsaari

Kiinni 14.-28.4.2021

P&T Latokartano

Kiinni 14.-28.4.2021

P&T Pitäjänmäki

Kiinni 14.-28.4.2021

P&T Suutarila

Kiinni 14.-28.4.2021

P&T Ullanlinna

Kiinni 14.-28.4.2021

P&T Kivistö

Kiinni 14.-28.4.2021

P&T Hämeenkyrö

Avoinna normaaliaukioloaikojen mukaisesti tartuntatautuilain pykälän 58 d mukaisesti

P&T Kaleva

Avoinna normaaliaukioloaikojen mukaisesti tartuntatautuilain pykälän 58 d mukaisesti

P&T Tampella

Avoinna normaaliaukioloaikojen mukaisesti tartuntatautuilain pykälän 58 d mukaisesti

P&T Lielahti

Avoinna normaaliaukioloaikojen mukaisesti tartuntatautuilain pykälän 58 d mukaisesti

P&T Kuusankoski

Kiinni 10.-23.4.2021

P&T Noljakka

Auki.

 

Jos kuntoklubeille määrätään viranomaismääräyksenä tilapäinen sulkeminen jäsenyyttäsi jatketaan sulkemisaikaa vastaavalla jaksolla: jatkojaksolta ei luonnollisestikaan peritä jäsenmaksua.

 

Henkilökohtaisen kunnon ylläpitämisestä COVID-19 aikana

Epidemian pitkittyessä olemme toteuttaneet kuntoklubeillamme seuraavia muutoksia. Pyydämmekin Sinua tutustumaan seuraaviin asioihin ja toivomme, että pystyt sitoutumaan myös niiden mukaiseen toimintaan:

Enimmäiskäyttäjämäärät: Seuraamme kulloinkin annettuja määräyksiä enimmäiskäyttäjämääristä: koska tilanteet muuttuvat, kulloinkin voimassa oleva enimmäiskäyttäjämäärä ilmaistaan jo sisääntulon yhteydessä. Edellytämme, että antamiamme ohjeita noudatetaan.

Hygienia ja puhtaanapito. Olemme päivittäneet kaksikieliset tiedotteet ja informaatiotaulut tämän hetken tilannetta vastaaviksi. Toivomme, että saapuessasi kuntoilemaan sitoudut niiden mukaiseen toimintaan.

Etäisyyksien huomioiminen. Löydät klubeiltamme uudenlaisia ohjetarroja ja -kylttejä: jotkin laitteista eivät tilapäisesti ole käytössä; olemme merkinneet alueet ja niiden sisällä paikat joissa treenausta toteutetaan sekä tarvittaessa henkilömäärän, joka ko. alueella on sallittu kerrallaan; olemme merkinneet kulkusuunnat niissä kohdissa, joissa on mahdollisuus liian läheiseen kontaktiin; näiden lisäksi osa suihkuista on poistettu käytöstä kuten myös mahdollisesti saunoja ja pukeutumistiloja. Seuraamme kulloinkin annettuja määräyksiä esim. enimmäiskäyttäjämääristä: koska tilanteet muuttuvat, kulloinkin voimassa oleva enimmäiskäyttäjämäärä ilmaistaan jo sisääntulon yhteydessä. Uskomme kaikkien kunnioittavan kulloinkin voimassa olevia etäisyysvaatimuksia koska niin varmistamme yhdessä kuntoilumahdollisuuden jatkumisen.

Ryhmäliikunta. Ryhmäliikuntatuntien, Cross Training -ryhmien ja uintiryhmien tiloissa ja tilakohtaisissa kävijämäärissä huomioidaan kulloinkin voimassa olevat samanaikaiset kävijämäärärajoitteet.

Lisäpalvelut. Lisäpalvelut toteutetaan noudattaen kulloinkin voimassa olevia määräyksiä ja rajoituksia.

Kasvomaskit. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä klubille saapuessasi ja siellä asioidessasi. Emme sitä edellytä, elleivät viranomaiset anna käyttöön liittyvää määräystä. Voit käyttää maskia myös kuntoillessasi - mutta vain, jos terveydentilasi mahdollistaa sen.

Turvallisuutesi ja hyvinvointisi on meilläkin pääasia. Kun yhdessä huolehdimme hygieniasta, sopivista etäisyyksistä ja siitä, että kuntoillaan vain kun koetaan olo terveeksi, kaikilla on mahdollisuus huolehtia omasta kunnostaan.

Ennen kuin tulet kuntoilemaan omalle P&T-lähikuntosalillesi

✔ Jos koet olevasi sairas, pyydämme Sinua jäämään kotiin

✔ Jos olet saapunut viranomaisten matkustusrajoituksia koskevista maista, noudata viranomaissuosituksia ja/tai -ohjeita (mm. karanteeniaika) - lähikuntosalisi ei häviä minnekään; jäsenenä voit kuntoilla Rinki-insiraatioympäristön materiaalin avulla kotona, mökillä tai hotellissa - missä milloin oletkin

✔ Ota kotoa mukaan puhdas pyyhe, jonka voit levittää esim. venyttelyalueelle tai kuntoilulaitteen istuimen ja itsesi väliin

✔ Jos pukuhuoneen käyttö askarruttaa mieti, voisitko jo kotoa tai työpaikalta lähtiessäsi pukea kuntoiluvaatteet ulkovaatteiden alle

✔ Kokeile kuntoilua aamulla tai illalla - päivä voi alkaa totuttua energisemmin ja yöuni tulla helpommin silmiin

Kuntoillessasi omalla P&T-lähikuntosalillasi

✔ Saavuttuasi omalle P&T-kuntoklubillesi pesaise kädet tai käytä käsihuuhdetta aivan ensimmäiseksi

✔ Käytä kasvomaskia vain, jos olet varma, että osaat käyttää sitä oikein

✔ Hanskojen sijaan käytä käsihuuhdetta tai pese kädet muutaman kerran harjoittelusi aikana

✔ Annetaan toisille kuntoilijoille tilaa - lähikuntosalilla et kuitenkaan joudu jonottamaan laitteiden vapautumista muutamaa minuuttia kauemmin

✔ Kun pidät kuntoilutuokiosi kohtuullisen mittaisena (esim. tunti) annat tilaa myös muille kuntoilemaan haluaville

Kuinka olette huolehtineet kuntosalienne turvallisuudesta?

Kuntosalimme ovat ja ovat koko ajan olleet auki siksi, että asiakkaillamme olisi mahdollisuus huolehtia omasta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan. Muutoksilla ja järjestelyillä varmistamme ja olemme varmistaneet, että kuntosalikäynnit ovat nyt ja tulevaisuudessakin mahdollisimman turvallisia:

kuntosalien siivouksesta huolehditaan tehostetun ohjelman mukaisesti - jokaisella P&T-kuntoklubilla puhtaanapidosta huolehtii nyt helposti saavutettava ja ketterästi toimiva paikallinen yritys, yrittäjä tai ammatinharjoittaja;

olemme lisänneet saleillamme käsisaippuoiden, käsipyyhkeiden, käsihuuhteiden ja roskakorien määrää;

P&T-kuntoklubit eivät koskaan ole auki 24h: kiinnioloaikoina (klo 23-5) toteutetaan kulloisenkin tarpeen mukaan erilaisia suurempia huolto- ja ylläpitotoimenpiteitä;

toivomme Sinulta yhteistyöhalukkuutta - toivomme Sinun perehtyvän sisääntulon yhteyteen sijoitettujen kaksikielisten opastaulujen sisältöön;

saapuessasi kuntosalillesi toivomme Sinun pyörähtävän ensimmäisenä käsihuuhde- tai käsienpesupisteellä - samoin kun poistut kuntosalilta. Käsienpesumahdollisuus on käytössäsi myös toiminnallisella alueella koko ajan kuntosalilla ollessasi;

henkilökohtaisessa valmennuksessa valmentajan ja valmennettavan välillä pyritään pitämään mahdollisimman hyvä suojaetäisyys - jos ohjaus edellyttää lähempää kontaktia ohjaaja käyttää mitä todennäköisimmin sopivaa suojausta;

ryhmäliikuntatiloissa ja pienryhmävalmennuksissa seurataan viranomaisohjeita ja riittävistä etäisyyksistä pidetään huolta - ohjaajien ohjeita ja vaatimuksia on myös noudatettava;

voit halutessasi käyttää kuntosalililaitteita käyttäessäsi omia hanskoja tai maskiasi - emme niitä kuitenkaan edellytä;

P&T-kuntosalit ovat lähi- ja korttelikuntosaleja, joissa viranomaisten määrittämä enimmäiskäyttäjämäärä ei käytännössä koskaan ylity - jos koet, että salilla on saapuessasi liian monta kuntoilijaa, tule uudestaan vaikkapa hetken kuluttua - tärkeintä on, että Sinulla on hyvä ja luottavainen olo;

kuntoillessasi ja laitteelta toiselle siirtyessäsi ehdotamme, että poimit sen laitteen, jonka vieressä ei juuri sillä hetkellä ole käyttäjää;

riskiryhmään kuuluville järjestämme omaa aikaa - jokainen P&T-kuntosali kertoo siitä tarkemmin omissa viestintäkanavissaan;

Avoimissa Ovissa voit tulla tutustumaan lähikuntosaliin ja halutessasi voit sopia tutustumiselle vielä oman kahden- tai perheenkeskisen tapaamisen valmentajiemme kanssa;

uuden vuosijäsenyyden alkuun kuuluvassa P&T:n kuntotarkastuksessa pyritään välttämään fyysistä kontaktia mahdollisuuksien mukaan;

hierojat ja fysioterapeutit toimivat omien eettisten ja turvallisuuspohjaisten ohjeidensa mukaisesti

Haluaisin tutustua kuntoklubiinne etukäteen kun tilanne näyttää nyt helpottuvan - onko se mahdollista?

Kyllä on! Avoimissa Ovissa (ajankohdat näet täältä: https://www.ptsalit.fi/toimipisteemme ) voit käydä tutustumassa valitsemaasi klubiin Avointen Ovien aikana. Jos haluat varmistua, että klubimme on sopivan kokoinen ja riittävän rauhallinen voit varata itsellesi 10 vrk maksuttoman tutustumisjäsenyyden tästä: https://www.ptsalit.fi/kokeile-veloituksetta

Pääsenhän kuntoilemaan - ovatko P&T-kuntoklubit auki normaalisti?

Kyllä ovat - voit tulla kuntoilemaan kuten sinulle parhaiten sopii klo 5-23 välillä. Noudatamme kuitenkin viranomaismääräyksiä ja teemme aukioloaikoihin muutoksia viranomaisten niin vaatiessa.

Voinko käydä kuntoilemassa omalla P&T-kuntosalillani kuten aiemminkin?

Kyllä voit. Tärkeää on, että koet olosi mukavaksi ja turvalliseksi. Jos sali tuntuisi sillä hetkellä liian täydeltä mieti hetki ja päätä, voisitko tulla hetken päästä tai myöhemmin uudestaan. P&T-kuntosalit ovat auki klo 5-23. Joka päivä.

Haluan liittyä kuntosalin jäseneksi - mitä jäsenyyttä suosittelisitte nyt minulle?

Valinta on tietenkin Sinun. Edullisimman jäsenyyden saat hankkimalla määräaikaisen 12 kk Omasalikortti-jäsenyyden - voit neuvotella myyntihenkilön kanssa sen alkamisajankohdasta. Jos haluat seurata tilanteen kehittymistä suosittelemme jousto- eli Flex-jäsenyyttä, joka on päätettävissä irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun.

Mitä minun kannattaisi nyt tehdä jäsenyydelleni?

Valinta on tietenkin Sinun mutta eipä oikeastaan mitään. Kuntosalimme ovat auki normaalisti joka päivä klo 5-23. Monella onkin tällä hetkellä mahdollisuus käydä kuntosalillaan normaalista poikkeavaan aikaan eli silloin kun siellä ei välttämättä muita juurikaan ole kuntoilemassa. Kuntosalien siivouksesta huolehditaan tällä hetkellä tehostetun ohjelman mukaisesti. Koska tiedämme, että kuntoilu ja fyysisen kunnon harjoittaminen on monelle erityisesti tällä hetkellä todellinen henkireikä, olemme lisänneet saleillamme käsisaippuoiden, käsipyyhkeiden ja roskakorien sekä niihin liittyvien kaksikielisten opasteiden määrää. Opasteissa korostetaan turvallista väliä, jos kuntosalilla on useampia kuntoilijoita samaan aikaan, sekä henkilökohtaista käsihygieniaa. Riskiryhmiin kuuluvien emme suosittele vierailevan kuntosalilla.

Pääseehän kaikille P&T-kuntoklubeille kuntoilemaan?

Tällä hetkellä kyllä. Jos toimitilamme sijaitsee kiinteistössä tai sen osassa, joka suljettaisiin, on jo alusta alkaen kaikkiin toimitiloihin suunniteltu myös ns. varasisäänkäynti, joka tuolloin otettaisiin käyttöön.

Haluan pitää jäsenyyteni mutta en vielä tule salille - voisinko saada jostain vaikkapa valmiita kuntoiluohjelmia?

P&T:n Ringistä voit poimia itsellesi sopivimmat ohjeet, On Line -tunnit tai tallenteet kuntoiluun kotona tai ulkona - vapaalla tai työpäivään päiväkahvijumpaksi! Rinkiin pääset tästä: https://www.ptsalit.fi/liikkeellae

Pystynhän edelleen hankkimaan Personal Training-, hieronta- ja fysioterapiapalveluita?

Kyllä voit. Personal Training -palvelun voit tilata kotiin tai varata ajan salikäyntisi yhteyteen. Myös fysioterapiaa on mahdollista saada kotipalveluna (Tampereen alue) ja matkahierontapöytä kulkee myös kotiin ja kotitoimistolle. Edellytämme kuitenkin sairastumiseen ja siitä tervehtymiseen liittyvien viranomaismääräyksien noudattamista. Nämä asiat ammattilaisemme varmistavat etukäteen.

En ole varma, haluanko vielä osallistua ryhmäliikuntatunnille. Mitä suosittelette?

Jokaisella P&T-kuntoklubilla - myös niillä, joissa ei järjestetä perinteistä ryhmäliikuntaa - pyritään järjestämään viikoittain kaksi tai useampia ohjattuja ulkoliikuntaryhmiä. Ryhmien toteutuminen riippuu osallistujamäärästä. Lisäksi: P&T:n Ringistä löydät kaikki virtuaaliset ohjaus-, liikutus- ja valmennustuotteemme! Tutustu Rinkiin tästä: https://www.ptsalit.fi/liikkeellae

Lääkärini esittää, että en kävisi nyt kuntosalilla - mitä teen jäsenyyteni kanssa?

Pyydämme Sinua ottamaan yhteyttä Asiakastukeen (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), kertomaan haluamallasi tarkkuudella perusteet jäsenyyden jäädyttämiselle ja esittämään lääkärintodistuksessa mainitut ajankohdat. Voit myös sopia Asiakastuen kanssa erillisen ajankohdan, jolloin käytte asiaa tarkemmin läpi. Aikavarauspyynnän voit myös jättää sähköpostiin This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Olen terveydenhuollon henkilöstöä ja salin jäsen - voinko käydä kuntoilemassa omalla P&T-kuntosalillani?

Pyydämme Sinua noudattamaan työnantajasi ohjeita. Niille terveydenhuollon ammattilaisille ja työntekijöille, joiden työnantajan kanssa P&T Finland on sopinut yhteistyösopimuksen, kerromme lisää kuntoilusta sekä palautumista ja riittävää unta varmistavista asioista www-sivustollamme olevilla yrityskohtaisilla jäsenetusivuilla.

Minulla on vuosijäsenyys mutta en halua käyttää kuntosalia nyt - mitä teen jäsenyyteni kanssa?

Jäsenyys on mahdollista tauottaa normaaleiden tauotusperusteiden perusteella. Jäsenyys voidaan tauottaa eli jäädyttää ennalta määritellyksi ajanjaksoksi, kuitenkin enintään vuodeksi, sairauden, vamman, raskauden, muualla tapahtuvan pysyvän opiskelun tai asumisen, komennuksen tai asevelvollisuuden suorittamisen johdosta. Jäädytys kestää vähintään neljä (4) viikkoa ja enintään 365 vuorokautta. Voit myös halutessasi purkaa määräaikaisen jäsenyyden 80 € purkamismaksua vastaan tai päättää toistaiseksi voimassa olevan jäsenyytesi ilmoituskuukautta seuraavan kuukauden loppuun. Koronavirus itsessään ei velvoita  jäsenyyden automaattiseen jäädyttämiseen esim. määräajaksi, sen purkamiseen ennenaikaisesti tai katkaisemiseen. Lue lisää: https://www.ptsalit.fi/q-a

Olen sairastunut ja karanteenissa - mitä teen jäsenyyteni kanssa?

Ota yhteyttä Asiakastukeen (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), esittele tilanteesi ja toimita siitä dokumentaatio.

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, jätä viestiä Asiakastuen sähköpostiin This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vastaamme viesteihin saapumisjärjestyksessä.

ota yhteyttalomake