Vuosijäsenyys sisältää kuntoklubin käyttöoikeuden arkisin klo 5-23 vuoden jokaisena päivänä, Rinki-inspiraatiokanavan 24h niille päiville kun et pääse kuntosalille ja kaikki kulloinkin voimassa olsalievat jäsenedut hyvinvointipalveluista. P&T-kuntoklubin jäsenenä kuntoilet inspiroivasti missä ikinä oletkin. Liittymismaksu 39 €

Yhteystiedot

Osoite: Noljakankaari 1, 80140 Joensuu

Avoinna: Joka päivä klo 5-23 kuntoklubin jäsenille

Asiakastuki: 040 0800 248 (pvm/mpm) ma-pe klo 9-15

Myyntipalvelu: 040 356 9923 (pvm/mpm) ma-pe klo 9-16

Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lue lisää

Palvelut

kuntosaliptpienryhmäliikuntafysioterapiahieronta

 

Liity ennakkomyynnissä olevan P&T-kuntoklubin jäseneksi

Kiitos että olet päättänyt liittyä ennakkomyynnissä olevan P&T-kuntoklubin jäseneksi! Ennakomyynnissä olevan jäsenyyden hankit helposti: valitse itsellesi sopivin ennakkomyynnissä oleva kampanjajäsenyys ja tee tilaus. Tilauksella varmistat itsellesi kampanjahinnan ja sitoudut ennakkomyyntikampanjaan mukaiseen jäsenyyteen. Näiden perusteella maksat ensi vaiheess vain liittymismaksun. Kuntosali avataan ilmoitettuna ajankohtana. Vaikka uusien kiinteistöjen rakennusprojektit ovat pitkiä ne kuitenkin elävät ja on mahdollista, että sali pystytäänkin avaamaan jo aiemmin. Ennakkojäsenyyden hankkineet pääsevät käyttämään salia heti kun se on mahdollista - virallista avaamista aikaisemmin. Tältä jaksolta ei ennakkoon jäsenyyden hankkineilta peritä jäsenmaksua. Kun kuntosali on virallisesti avattu, käynnistyyvät normaalit jäsenperusteiset kuukausiveloitukset.

Maksutavat e-lasku, paperilasku (laskutuslisä 5€) sekä kaikkien liikuntamaksuoperaattoreiden liikuntasetelit ja -saldot. Liittymismaksu laskutetaan erillisellä laskulla ja samassa yhteydessä saat ohjeen e-laskutuksesta sekä liikuntaseteleillä maksamisesta. Ensimmäisen kauden kokonaishinta valitusta tuotteesta riippuen 337,80 € tai 591€. Kaudella tarkoitetaan 12kk määräaikaisen jäsenyyden ajanjaksoa.

Jäsenehdot löydät täältä.

ota yhteyttalomake