p t www alennuskumppanisivu hus

StepUp-asiakkaana saat hieman enemmän

Uskomme, että P&T-kuntoklubin asiakkaana kuntosalijäsenyydestä maksamasi hinta kohtaa kuntosalilta vaatimasi laadun. Pyrimme tekemään asiat hyvin ja hieman paremmin sortumatta kuitenkaan ylilyönteihin. Pyrimme olemaan siellä, missä Sinäkin olet ja tarjoamaan Sinulle mahdollisuuden pitää huolta lihaskunnostasi ja hyvinvoinnistasi silloin kun se Sinulle parhaiten sopii. Koska olemme perinteistä kuntosalia intiimimpi kortteli- tai lähikuntosali ei meillä myöskään ole massakuntosalien lieveilmiöitä. Olemme sellainen... kaikinpuolin mukavampi kuntosali.

Sen lisäksi: P&T-kuntoklubin jäsenenä saat jokaisesta vuosijäsenyydeksi päätyvästä suosittelustasi tai vinkistäsi itsellesi yhden (1) maksuttoman jäsenyyskuukauden määräaikaisen jäsenyytesi perään.

Lähikuntosalille helpommin - meillä olet jo perillä

Lähikuntosalin jäsenyys on myös vastuullinen valinta. Olemme toteuttaneet kortteli- ja kiinteistökuntosalimme kohteisiin, jotka ovat sopivasti asiointi- ja liikennöintivirtojen varrella. Klubien käyttäjäkunta muodostuukin siksi alueen omista asukkaista ja heidän ystävistään sekä perhekunnista kattaen mm. kaikki ikäryhmät. Samalla kun asiakkaamme käyvät kuntosalillaan pistäytyvät he todennäköisesti myös vieressä tai lähellä olevassa lähikaupassa, kahvilassa, parturissa tai kampaajalla tai hoitavat muita päivittäisasiointejaan naapuriston palveluyrityksissä. Hilijalanjälki pienenee kun kuntosalille saapuu kävellen, hölkäten, juosten, pyöräillen - tai vaikkapa meloen. Samalla oma asuinalue pysyy aktiivisena ja palvelevana.

Sen lisäksi: omalta P&T-lähikuntosalilta löytyy myös tuttu tanssijan lihasten kaveri Terveystalo Rela-hierojat - ja yksi tai useampi Personal Trainer, joka pistää sopivalla tavalla liikkeelle myös silloin kun lihaksia kivistää tai hyppy ei nouse riittävän korkealle.

Etuja, jotka tekevät tanssimisesta vieläkin mukavampaa!

StepUp-asiakkaana saat P&-lähikuntosalin jäseneksi liittyessäsi seuraavat edut:

✔ Monisalikortti eli kaikkien P&T-kuntosalien käyttöoikeus (vuosijäsenyys 12 kk) vuosijäsenyytenä hintaan 29 €/kk (norm. 64 €/kk)

✔ hinta jatkuu samana myös määräaikaisen jäsenkauden päätyttyä ja jäsenyyden muututtua toistaiseksi voimassa olevaksi

✔ ryhmäliikunta sisältyy jäsenyyteen niillä P&T-kuntoklubeilla, joiden palveluvalikoimaan se kuuluu

✔ etu on voimassa koko StepUp-asiakkuutesi ajan

✔ StepUp-asiakkuutesi päättyessä etu jatkuu määräaikaisen jäsenyyskauden loppuun (1. vuosi)

✔ toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden aikana etusi päättyy StepUp-asiakkuutesi päättyessä (1 kk irtisanomisaika)

Jäsenyydessä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia P&T-kuntoklubien voimassa olevia jäsenehtoja. Jäsenyyden alkuun kuuluu 39 € liittymismaksu, joka veloitetaan jäsenyyden aikana vain kerran - alussa. Kuntosalin jäsenmaksu veloitetaan kuukausittain etukäteen - suosittelemme käyttämään e-laskua. Halutessasi voit saada myös paperisen laskun, silloin veloitamme kuitenkin laskutuslisän. Koska jäsenyys on henkilökohtainen voit jäsenmaksuissasi hyödyntää kaikkia työnantajasi hyväksymiä seteleitä ja saldoja.

Sen lisäksi: vuosi- ja toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys sisältää automaattisesti P&T:n virtuaalisen kuntosalin Ringin On Line -käyttöympäristön 24h. Ringistä löydät kuntosaleiltamme tuttujen kasvojen vetäminen harjoituksien lisäksi maailmankuulujen ohjaajien tunteja ja harjoituksia niin tallenteina kuin live-lähetyksinäkin.

Rinki - tanssijan virtuaalinen kuntosali 24h missä milloin oletkin

Vuosijäsenen ja toistakseksi voimassa olevan jäsenyyden haltijan käytössä on P&T:n virtuaalinen kuntosali Rinki. Ringistä löydät satojen erilaisten ja eri tasoisten venyttely-, lihaskunto- ja harjoitusohjeiden lisäksi mm. live-lähetyksiä ryhmäliikuntaan ja erilaisiin lihaskuntotreeneihin liittyen – vaikkapa omalla mökkilaiturilla tai omassa olohuoneessa tehtäväksi.

Sen lisäksi: Rinki hyödyntää maailman suurimman kuntosalilaitteiden valmistajan Technogymin MyWellness -teknologiaa. Halutessasi voit tallentaa lähikuntosalisi Technogym-laitteilla tekemäsi treenit MyWellness-ympäristöön jolloin esim. oman harjoittelun ja sitä seuraavan kehittymisen seuraaminen on helppoa ja motivoivaa.

p&t terveystalo rinki24h

ETKÖ VIELÄ OLE LIITTYNYT JÄSENEKSI?

Liity P&T:n jäseneksi nyt ja saat edut käyttöösi heti liittymisesi rekisteröimisestä

Sen lisäksi: jäseneksi liityttyäsi voit aktivoida tuhansia etuja eri toimialojen yrityksiltä eri puolilta Suomea puhelimeesi toimittavan CityShopper-sovelluksen. Sehän sisältyy jäsenyyteesi maksutta.

Liityn jäseneksi nyt - saan edut käyttööni heti

Maksutavat e-lasku, paperilasku (laskutuslisä 5€) sekä kaikkien liikuntamaksuoperaattoreiden liikuntasetelit ja -saldot. Ensimmäinen lasku tulee sähköpostilla tai paperisena (ei laskutuslisää) ja samassa yhteydessä saat ohjeen e-laskutuksesta sekä liikuntaseteleillä maksamisesta.

Ensimmäisen kauden kokonaishinta 387 €.

TUNTUUKO SILTÄ, ETTÄ ITSESI LISÄKSI TÄSTÄ OLISI KIINNOSTUNUT MYÖS TIIMISI TAI TYÖYHTEISÖSI?

Siihenhän löytyy ratkaisu - tehdään näin:

Jos tiedät, että ryhmässäsi, kurssillasi, tiimissäsi, yksikössäsi tai työyhteisössäsi on henkilöitä, jotka haluaisivat tutustua P&T-kuntosaliin, ota yhteyttä niin järjestämme teille omat, ylimääräiset Avoimet

EPÄRÖITKO VIELÄ?

Ei hätää - nyt tehdään näin:

Vaikka et juuri nyt haluaisikaan hyödyntää jopa 567 € arvoista etuasi voit saada ajantasaista tietoa P&T:n tuotteista, palveluista ja eduista. Jättämällä alle yhteystietosi ja antamalla meille markkinointiluvan lähetämme Sinulle aika ajoin aiheeseen liittyvää sähköpostia - mm. 10 päivän maksuttoman tutustumisjakson P&T-kuntosalille.

Tällainen me olemme

ota yhteyttalomake