Lisää merkitystä kuntoiluun ja hyvinvointiin

Tango-hyvinvointimotivaattoreiden avulla seuraat päivittäistä aktiivisuuttasi ja pääset vaikuttamaan reaaliaikaisesti tavoitteisiisi. Luvut puhuvat puolestaan ja motivoivat jatkamaan. Motivaattori ja sen jalostama tieto ovat kuin treenikaveri, joka kannustaa jaksamaan ja saavuttamaan asetetun tavoitteen. Kun P&T-kuntosalilla tapahtuvaan yksinharjoitteluun liittää P&T:n Personal Training -palvelun ja avaa Personal Trainerille pääsyn motivaattorin keräämään tietoon kuntoilusta ei tule vain turvallisempaa vaan myös tehokkaampaa; kun tietoon avaa pääsyn fysioterapeutille kuntoutus muuttuu hetkessä tehokkaammaksi; kun tietoon avaa pääsyn ravintoneuvojalle tulee laihduttamisestakin kestävämpää ja tuloksekkaampaa. Motivaattorilla seuraat mm.

✔ aktiivisuutta

✔ kalorikulutusta

✔ siirryttyä matkaa

✔ aktiivisuusaikaa

✔ unen laatua

✔ unen kestoa

✔ sykettä

Motivaattorin avulla omat elintavat tulevat konkreettisesti esille - laite myös kannustaa jatkamaan silloin kun itse ei välttämättä enää jatkasi. Fyysisen kunnon lisäksi vaikutat näin myös henkiseen hyvinvointiisi ja hallitset stressiäsi paremmin.

P&T-kuntosalien kautta saat:

✔ Tango Melody -hyvinvointimotivaattorit aktiivisille ja aloittaville kuntoilijoille

✔ Tango Motivator -hyvinvointimotivaattorit aktiivisille ja aloittaville kuntoilijoille (poistuva malli)

✔ Tango Beat -hyvinvointimotivaattori aktiiviselle tai aloittavalle kuntoilijalle

✔ Tango Slim -hyvinvointimotivaattorikortti aktiivisille ja aloittaville kuntoilijoille, jotka eivät halua käyttää rannelaitetta

✔ Tango HEALTH Day -hyvinvointimotivaattori aktiiviurheilijoille, kuntoutujille ja elämäntapamuutokseen

✔ Tango HEALTH Night -hyvinvointimotivaattori unen ja palautumisen syvällisempään seurantaan

Jäsenetuhinnoittelu P&T:n jäsenille

Hankkiessasi laitteen Tangon verkkokaupasta saat oman P&T-kuntoklubisi etukoodilla alennuksen normaalihinnoista. Voit myös tilata laitteen oman P&T-kuntoklubisi kautta.

Tangon verkkokauppaan pääset tästä.

Osa tehokasta työyhteisöä ja modernia työhyvinvointia

P&T-kuntoklubin jäsenyys, rauhalliset P&T-kuntosalit ja kauttamme saatavat Tango-hyvinvointimotivaattorit soveltuvat erinomaisesti myös työyhteisöihin solujen, tiimien, ryhmien tai vaikkapa koko työpaikan henkilöstön hyvinvoinnin seuraamiseen, monitorointiin ja ylläpitämiseen. P&T-kuntosalit ja Tango muodostavat yhdessä täydellisen alustan työhyvinvoinnin kehittämiseen alkaen kuntosaleista, ohjaajista ja motivaattoreista päätyen sovelluksen kautta työterveydenhuoltoa ja/tai henkilöstöhallintoa palvelevaan raportointiin. Haluatko keskustella työyhteisösi kunnosta? Haluatko lisätä työyhteisösi hyvinvointia? Täytä alla oleva lomake niin otamme Sinuun yhteyttä.

Huom! Varmista, että olet täyttänyt "*" merkillä varustetut kohdat

Seuraavat kysymykset ovat valinnaisia. Vastaamalla niihin nopeutat asian hoitamista.

Jättämällä yhteystietosi annat meille markkinointiluvan lähettää Sinulle aika ajoin aiheeseen liittyvää sähköpostia. Käsittelemme henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti emmekä myy niitä eteenpäin.

ota yhteyttalomake