p t www alennuskumppanisivu hus

Yhdessä saat enemmän -tarjoukset

Kaksi yhden hinnalla!

Yhdessä ystävän tai puolison kanssa saat nyt enemmän! Tutulla, vain jäsenille tarkoitetulla lähikuntoklubilla, liikutte päivittäin klo 5-23, kun parhaiten sopii. Ystävänpäivän kunniaksi nyt 2 jäsenyyttä 1 hinnalla, alkaen 39€/kk (19,50€/kk/hlö). Keilaniemessä ja Lielahdessa jäsenyys sisältää sesongin mukaiset ryhmäliikuntapalvelut. Keilaniemessä jäsenyyteen sisältyy uimahallin käyttöoikeus yleisten uimavuorojen mukaisesti.

Haluaisitteko liikkua kaikilla Suomen P&T-kuntoklubeilla? Päivitä oma jäsenyys Monisalikortiksi vain +17€/kk/hlö. Olisiko aika päivittää molemmille treeniohjelmat? Ystävän kanssa voi P&T-kuntoklubeilla treenata myös yhdessä Personal Trainerin kanssa. PT Duo -valmennus vain 28€/kk/hlö (6 kk maksusopimus).

Tarjous edellyttää kahta samanaikaista jäsenyyden ostajaa.
Maksuvälineenä käyvät myös kaikki liikuntamaksuoperaattoreiden setelit, mobili- ja verkkomaksut.
Tarjous koskee uusia 12 kk määräaikaisia Omasali-vuosijäsenyyksiä. Liittymismaksu 39€/hlö veloitetaan. Tarjoukset voimassa vain verkossa tehtyihin uusiin jäsenyyksiin 11.-15.2.2021. Liittymällä hyväksyt P&T:n yleiset jäsenehdot. Tarjous ei voimassa P&T Kuusankoski eikä P&T Noljakka.

Yhteisjäsenyys puolison tai ystävän kanssa 59 e/kk Kuusankoskella!

Yhdessä ystävän tai puolison kanssa saat nyt enemmän! Tutulla, vain jäsenille tarkoitetulla lähikuntoklubilla, liikutte päivittäin klo 5-23, kun parhaiten sopii. Ystävänpäivän kunniaksi nyt 2 jäsenyyttä yhteishintaan 59 e/kk.

Tarjous edellyttää kahta samanaikaista jäsenyyden ostajaa. Maksuvälineenä käyvät myös kaikki liikuntamaksuoperaattoreiden setelit, mobili- ja verkkomaksut.
Tarjous koskee uusia 12 kk määräaikaisia Omasali-vuosijäsenyyksiä. Liittymismaksu 39€/hlö veloitetaan. Tarjoukset voimassa vain verkossa tehtyihin uusiin jäsenyyksiin 11.-15.2.2021. Liittymällä hyväksyt P&T:n yleiset jäsenehdot (linkki jäsenehtoihin). Tarjous on voimassa vain P&T Kuusankoskessa.

Yhteisjäsenyys puolison tai ystävän kanssa 49 e/kk Joensuussa!

Yhdessä ystävän tai puolison kanssa saat nyt enemmän! Tutulla, vain jäsenille tarkoitetulla lähikuntoklubilla, liikutte päivittäin klo 5-23, kun parhaiten sopii. Ystävänpäivän kunniaksi nyt 2 jäsenyyttä yhteishintaan 49 e/kk. Kaupanpäälle vielä molemmille helmikuun treenit 0€!

Tarjous edellyttää kahta samanaikaista jäsenyyden ostajaa. Maksuvälineenä käyvät myös kaikki liikuntamaksuoperaattoreiden setelit, mobili- ja verkkomaksut.
Tarjous koskee uusia 12 kk määräaikaisia Omasali-vuosijäsenyyksiä. Liittymismaksu 39€/hlö veloitetaan. Tarjoukset voimassa vain verkossa tehtyihin uusiin jäsenyyksiin 11.-15.2.2021. Liittymällä hyväksyt P&T:n yleiset jäsenehdot (linkki jäsenehtoihin). Tarjous on voimassa vain P&T Noljakassa.

 

Henkilö 1 tiedot

Henkilö 2 tiedot

Maksutavat e-lasku, paperilasku (laskutuslisä 5€) sekä kaikkien liikuntamaksuoperaattoreiden liikuntasetelit ja -saldot. Liittymismaksu laskutetaan erillisellä laskulla ja samassa yhteydessä saat ohjeen e-laskutuksesta sekä liikuntaseteleillä maksamisesta.

Ensimmäisen kauden kokonaishinta valitusta tuotteesta ja lisäpalveluista riippuen 273€ - 785€. Kaudella tarkoitetaan 12kk määräaikaisen jäsenyyden ajanjaksoa.

Jäsenehdot löydät täältä.

 

ota yhteyttalomake