fbpx
  • p&t-www-alasivut-2000x400-kuntotarkastus

Mitä P&T:n Kuntotarkastus

P&T:n Kuntotarkastus on yksinkertainen mutta sopivasti läpileikkaava arvio vuosijäseneksi liittyvän asiakkaan liittymishetken kunnosta ja hyvinvoinnista. Noninvasiivisten testien ja haastattelun perusteella fysioterapeutti, naprapaatti, teveydenhoitaja tai muu riittävän terveysalan koulutuksen saanut ammattilainen tekee yhteenvedon, joka toimii omien kuntoilutavoitteiden ja -suunnitelmien pohjana.

P&T:n Kuntotarkastus on maksuton uuden vuosijäsenyyden hankkineelle asiakkaalle.

Kuntotarkastus luo kestävän pohjan kuntoilulle

Kuntotarkastuksessa käydään läpi mm. seuraavia asioita: verenpaine, leposyke, pituus, paino, BMI, nivelten liikkuvuus, oman kehon hallinta, ravitsemus ja ruokailutavat, palautuminen, uni, tupakointi, päihteet tai huumaavat aineet ja lääkitys.

Jos mitatut arvot eivät ole raja-arvojen sisällä tai tavoitteesi eivät vastaa Kuntotarkastuksessa saatua yhteenvetoa käymme kanssasi läpi tavoitteisiisi ja kuntoiluun liittyvät riskit ja ohjaamme tarvittaessa yleis- tai erikoislääkärin konsultaatioon.

Yhteenveto luo pohjan kuntoilutavoitteille ja -suunnitelmille. Personal Trainerimme jakaa niin valitessasi tavoitteen pienempiin osa-alueisiin ja tukee Sinua pienten voittojen saavuttamisessa. Valmennussuhteen ohessa paneudutaan myös elämäntapa-asioihin ja hyvinvointiasi voidaan halusi mukaan tukea esim. fysioterapia-, hieronta-, yleis- tai erikoislääkäripalveluilla.

InBody-mittaus

InBody-kehonkoostumusmittaus on luotettava keino oman kehon hyvinvoinnin määrittämiseksi: sen avulla voidaan oma-aloitteisesti pitää yllä omaa terveyttä ja varautua terveyttä uhkaaviin kriisitekijöihin, esim. kroonisten sairauksien ilmenemiseen. InBody-mittauksessa selvitetään kehonkoostumus - mm. rasvakudoksen, lihasmassan ja etenkin terveydelle merkityksellisen viskeraalisen eli sisäelinrasvan määrä. InBody-raportin käyt halutessasi läpi joko P&T:n valmentajan tai esim. ravintoneuvojan kanssa.

Varaa aika InBody-mittaukseen.

Liity jäseneksi tästä

ota yhteyttalomake