Ruokailu on osa elämäntapaa - ota se haltuun

P&T:n ravintovalmennus rakentuu Sinun, elämäntapasi ja tavoitteittesi ympärille. Aktiivisilla liikkujilla se voi olla liikuntasuorituksen tuloksellisuuteen liittyvää valmentamista tai palautumista tukevaa neuvontaa - peruskuntoilijalle se on useimmiten laihduttamiseen, kiinteytymiseen tai arkipäivän energiatasojen nostamiseen liittyvää valmentamista.
Ravintovalmennuksen toteuttaa joko P&T:n Personal Trainer - jolloin se on osa Personal Training -palvelua - tai tarpeen vaatiessa esimerkiksi ravintoneuvoja tai muu ulkopuolinen terveyden- ja/tai hyvinvoinnin ammattilainen, jolloin sen sisältö huomioidaan kuntoilusuunnitelmassa. Lähtökohtaisesti ravintovalmennus toteutetaan aina kahdenkeskisenä valmennuksena. Huomioithan, että P&T-ravintovalmennus on vain P&T-kuntoklubin jäsenten käytettävissä.

Kiitos! Haluan yhteydenoton ravintovalmennukseen liittyen.

Huom! Varmista, että olet täyttänyt "*" merkillä varustetut kohdat

 

Seuraavat kysymykset ovat valinnaisia. Vastaamalla niihin nopeutat asian hoitamista.

Jättämällä yhteystietosi annat meille markkinointiluvan lähettää Sinulle aika ajoin aiheeseen liittyvää sähköpostia. Käsittelemme henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti emmekä myy niitä eteenpäin.

ota yhteyttalomake