fbpx

Ruokailu on osa elämäntapaa - ota se haltuun

P&T:n ravintovalmennus ja ravitsemusterapia rakentuvat arkipäivän, elämäntapojen ja tavoitteiden ympärille. Aktiivisilla liikkujilla se voi olla liikuntasuorituksen tuloksellisuuteen liittyvää valmentamista tai palautumista tukevaa neuvontaa - peruskuntoilijalle se on useimmiten laihduttamiseen, kiinteytymiseen tai arkipäivän energiatasojen nostamiseen liittyvää valmentamista. Työyhteisössä ravitsemusvalmennus ja -terapia tukevat usein työhyvinvointia, -terveyttä ja/tai työterveydenhuoltoa.

Ravintovalmennuksen toteuttaa joko P&T:n Personal Trainer - jolloin se on osa Personal Training -palvelua - tai travitsemusterapeutti / muu ulkopuolinen terveyden- ja/tai hyvinvoinnin ammattilainen.

Lähtökohtaisesti ravintovalmennus toteutetaan aina kahdenkeskisenä valmennuksena. Yritys- ja ryhmäkohtainen ravitsemusneuvonta ja -valmennus toteutetaan joko kahdenkeskisesti tai ryhmävalmennuksena.

Huomioithan, että yksityishenkilön P&T-ravintovalmennus on vain P&T-kuntoklubin jäsenten käytettävissä. Jos Sinua kiinnostaa yrityskohtainen ravitsemusneuvonta, jätä yhteydenottopyyntö ja otamme Sinuun yhteyttä sopiaksemme etätapaamisen.

Kiitos! Varaan P&T:n jäsenetuhintaisen ajan Hanna Partasen ravitsemusterapiaan.

P&T:n jäsenetuhinnat: 97 € (60 min) ja 50 € (30 min). Ajanvaraukseen tästä

Kiitos! Haluan yhteydenoton ravintovalmennukseen liittyen.

Huom! Varmista, että olet täyttänyt "*" merkillä varustetut kohdat

 

Seuraavat kysymykset ovat valinnaisia. Vastaamalla niihin nopeutat asian hoitamista.

Jättämällä yhteystietosi annat meille markkinointiluvan lähettää Sinulle aika ajoin aiheeseen liittyvää sähköpostia. Käsittelemme henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti emmekä myy niitä eteenpäin.

ota yhteyttalomake