Täältä löydät yleisimmin esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin

Miten liityn jäseneksi?

Jokaisella P&T-kunto- ja hyvinvointisalilla on Avoimet Ovet -päiviä, jolloin voit testata laitteita maksuttomasti kerran, esittää kysymyksiä sekä liittyä suoraan jäseneksi. Voit liittyä jäseneksi suoraan myös verkkokaupassa täyttämällä jäsenlomake kohdassa ”Liity jäseneksi”. Kopion sopimuksesta saat sähköpostiisi ja avainkortin noudat kätevästi omalta P&T-kuntoklubiltasi. Postitamme avainkortin halutessasi kotiosoitteeseesi - veloitamme siitä 10 euron posti-, postitus- ja käsittelykulut.

Millaiset aukioloajat saleilla on?

Kaikki P&T-kuntosalit ovat klubilaisten käytössä joka päivä klo 5-23. Sisään pääsee henkilökohtaisella avainkortilla.

Mitkä ovat ikärajat?

Ikäraja jäsenyydelle on 18 vuotta. Jos harjoittelee yhdessä holhoojan kanssa, voidaan aktivoida oma ns. Nuorisojäsenyys 14 vuotta täyttäneelle henkilölle.

Onko teillä liittymismaksua?

Liittymismaksu on 39 € kertamaksuna niin kauan kun sinulla on aktiivinen jatkuva jäsenyys. Mikäli jäsenyys katkeaa, veloitetaan uusi liittymismaksu.

Mikä on ilmainen tutustumiskäynti?

Voit käydä tutustumassa valitsemaasi P&T-kuntoklubiin maksutta kerran Avoimissa Ovissa. Ikäraja on 18 vuotta jos harjoittelee yksin ja 14 vuotta mikäli kuntoilee holhoojan seurassa. Jäsenet voivat kutsua yhden ystävän kokeileman harjoittelua myös kerran maksutta. Tästä tulee ilmoittaa viimeistään 24 tuntia ennen harjoitteluhetkeä suoraan kuntosalille.

Voinko vaihtaa kuntosalia?

Kaikilla P&T-kuntosaleilla on käytössä samat yleiset ehdot. Huomioi kuitenkin mahdolliset muutokset hinnoissa. Halutessasi vaihtaa kuntosalia, ota aina ensin yhteyttä oman P&T-salisi kuntosalipäällikköön tai muuhun henkilökuntaan. Entäpä jos vaihtamisen sijaan hankkisitkin monisalikortin - jäsenyyden, jolla kuntoilet kaikilla P&T-kuntoklubeilla Suomessa?

Saako teiltä Personal Training -palvelua?

Jos haluat henkilökohtaista ohjausta voit soittaa omalle kuntosalillesi tai vierailla Avoimissa Ovissa, niin saat lisätietoa Personal Training -palveluistamme. Samalla voit myös varata yksittäisiä tapaamisia Personal Trainerin kanssa.

Voinko peruuttaa tekemäni Personal Training -varauksen?

Personal Training -varaus on peruttava viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Muutoin veloitamme siitä täyden maksun.

Kuinka voin maksaa jäsenmaksujani?

Suosittelemme e-laskua: sen saat käyttöösi helposti oman pankkisi kautta. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä tai niitä vastaavilla saldoilla.

Kuinka voin purkaa jäsensopimukseni?

Määräaikainen sopimus voidaan päättää ennen sitoutumisajan päättymistä 80 €:n maksua vastaan irtisanomista seuraavan kuukauden viimeiseen päivään päättyväksi. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on päätettävissä ilmoitusta seuraavan kuukauden viimeiseen päivään. Lisätietoa saat asiakastuestamme: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 020 730 6250 (pvm/mpm), ma-to klo 9-15. Jäsenyyden irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitä ilmoitukseen nimesi, yhteystietosi ja oman P&T Kuntoklubisi nimi. 

Mikä ero on määräaikaisella ja toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä?

Kun määräaikaisen sopimuksen sitoutumisaika solmitun sopimuksen perusteella on umpeutunut, sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Toistaiseksi voimassa oleva jäsensopimus voidaan irtisanoa siten, että jäsenyys päättyy irtisanomisilmoituksesta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä.

Millainen irtisanomisaika teillä on?

Jäsensopimus on voimassa määräaikaisen sopimuskauden ajan ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana kunnes se irtisanotaan. Toistaiseksi voimassa oleva jäsensopimus voidaan irtisanoa siten, että jäsenyys päättyy irstisanomisilmoituksesta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti. Lisätietoa saat asiakastuestamme: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 020 730 6250 (pvm/mpm), ma-to klo 9-15. Jäsenyyden irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitä ilmoitukseen nimesi, yhteystietosi ja oman P&T Kuntoklubisi nimi. 

Saanko kuitin työnantajalleni työpaikkaliikunnasta?

Työnantajan tukema liikunta maksetaan aina erilaisilla liikuntaseteleillä, -mobiilimaksulla tai -saldoilla. Et tarvitse erillistä kuittia. Mikäli kuntosalijäsenyytesi maksaa työnantajasi/yrityksesi, jäsenmaksut laskutetaan suoraan työnantajaltasi/yritykseltäsi.

Minne, miten ja milloin liikuntasetelit toimitetaan?

Liikuntasetelit ja muut tuetun liikunnan maksuvälineet on toimitettava omalle P&T-kuntoklubille kuluvan kuukauden 10. päivään mennessä, jotta ne pystytään huomioimaan seuraavan kuukauden jäsenmaksulaskutuksessa. Liikuntasetelit ja muut tuetun liikunnan maksuvälineet EIVÄT käy maksuvälineinä jo muodostuneisiin tai saapuneisiin laskuihin. Ennen liikuntaseteleiden ja muiden tuettujen liikunnan maksuvälineiden toimittamista muodostuneet laskut maksetaan niissä olevien maksutietojen mukaisesti.

Voinko siirtää jäsenyyden toiselle?

Vaikka P&T:n jäsenyys on henkilökohtainen voi sen siirtää henkilölle, joka ei vielä ole P&T:n jäsen. Siirron vastaanottavan henkilön on kuitenkin vastattava sopimustyypin vaatimuksia (esim. Opiskelijakortti voidaan siirtää vain opiskelijakortin kriteerit omaavalle henkilölle). Jos jäsenmaksu on maksettu laskulla sopivat siirtäjä ja vastaanottaja mahdollisen käyttämättömän osuuden käsittelystä kahdenkeskisesti. E-laskulla maksettaessa P&T tekee vastaanottaneen henkilön kanssa uuden jäsensopimuksen. Vastaanottavalta henkilöltä veloitetaan aina liittymismaksu.

Personal Training -tapaamiset ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Voiko antaa kaverini käyttää jäsenkorttiani kun en itse pääse salille?

Et voi. Jäsenyys on henkilökohtainen. Luvattomista luovutus-/käyntikerroista veloitamme 50 €/käyntikerta kortin haltijalta.

Mitä tarkoittaa jäsenyyden jäädyttäminen?

Jäsenyys voidaan jäädyttää ennalta määritellyksi ajanjaksoksi, kuitenkin enintään vuodeksi, sairauden, vamman, raskauden, muualla tapahtuvan pysyvän opiskelun tai asumisen, komennuksen tai asevelvollisuuden suorittamisen johdosta. Jäädytys kestää vähintään neljä (4) viikkoa ja enintään 365 vuorokautta. Jäädytyksen aikana jäsenen maksuvelvollisuus keskeytyy ja hänen kulkuoikeutensa kuntokeskukseen suljetaan. Aikaisemmin veloitettuja maksuja ei palauteta, vaan ne luetaan tulevien harjoitusmaksujen hyväksi. Jäsenyyttä jatketaan alkuperäisen sopimuskauden päätyttyä jäädytysjaksoa vastaavan ajan. Jäsenyyden jäädyttämistä tulee hakea P&T:ltä etukäteen kirjallisesti, paitsi tapaturman tai äkillisen sairastapauksen johdosta, jolloin sitä haetaan heti kun se on kohtuudella odotettavissa mahdollista. Jäädyttämiseenvaaditaan lääkärintodistus, virallinen todistus asevelvollisuuden suorittamisesta, komennus-tai kotipaikkatodistus. P&T vahvistaa myöntämänsä jäädytyksen kirjallisesti. Kun jäsensopimus jäädytetään, jäädytetään samalla myös jäsenen voimassa oleva Personal Training -sopimus.

Mitä jos avainkorttini katoaa?

Kadonneesta kortista tulee välittömästi ilmoittaa kuntosalillesi sähköpostitse tai puhelimitse, jotta se voidaan sulkea väärinkäytön ehkäisemiseksi. Uudesta kortista veloitetaan 10 €.

Onko saleilla solariumia?

Kuntosaleillamme ei ole solariumeja.

Kenelle voin ilmoittaa, jos salilla on mielestäni epäsiistiä?

Kunkin P&T-kuntosalin puhtaanapidosta huolehtii valtakunnallisesti toimiva puhtaanapidon ammattilaisyritys yksikkökohtaisen puhtaanapitosuunnitelman mukaisesti. Voi olla, että havaitsemasi epäsiisteys johtuu senhetkisistä luonnonolosuhteista tai siitä, että teet huomiosi siivoustaajuuden loppupuolella ja että siivooja tuleekin siivoamaan esim. saman päivän iltana tai seuraavana aamuna. Huomioithan myös sen, että tiloissamme käytetään hajusteettomia siivousaineista mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiseksi. Jos teet huomioita epäsiisteydestä, jätä siitä avoin viesti kuntosalin yleiseen sähköpostiosoitteeseen (merkitse siihen omat yhteystietosi, havainnointipäivä ja kellonaika ja mitä havainnointisi koskee). Jokainen kuntosalin käyttäjä on kuitenkin ensisijaisesti vastuussa omista jäljistään ja roskistaan.

Voinko itse säätää salin ilmanvaihtoa tai lämpötilaa?

Et voi. Jokaisessa P&T-toimitilassa on automatisoitu ilmanvaihto ja mahdollisesti myös viilennys. Anturit ja termostaatit huolehtivat perussäädöistä - suuremmissa liikekiinteistöissä toimitilamme on osa liikekiinteistön IV-arkkitehtuuria missä säädöt tehdään kiinteistökohtaisesti. Tehdessäsi huomioita kuntosalin ilmanvaihdosta tai lämpötilasta jätä avoin viesti kuntosalin yleiseen sähköpostiosoitteeseen (merkitse siihen omat yhteystietosi, havainnointipäivä ja kellonaika ja mitä havainnointisi koskee).

Jäsenyyteni sisältää ryhmäliikunnan - kuinka pääsen mukaan tunneille?

Mikäli jäsenyytesi sisältää oikeuden ryhmäliikuntaan olet Avoimissa Ovissa jäseneksi liityttyäsi saanut tunnukset tuntivarausjärjestelmään. Jos olet liittynyt jäseneksi verkkokaupassa, tunnukset on mainittu sähköpostiisi saapuneessa vahvistusviestissä.

En löydä mistään jäsenehtoja?

Jäsenehdot sekä Suomen että Englannin kielellä löydät täältä

Saako teiltä hierontaa, fysioterapiaa tai naprapatiaa?

Kyllä saa. Palvelutarjooma vaihtelee yksiköittäin. Fysioterapia-, naprapatia- ja hierontapalvelut tuottaa P&T:n yhteistyökumppani.

Mikä on P&T:n Kuntotarkastus?

P&T:n Kuntotarkastus on määräaikaisen jäsenyyden alussa toteutettava maksuton tarkastus, jossa määritellään jäseneksi liittyvän henkilön senhetkinen kunto. Kuntotarkastuksen perusteella tiedetään, mitkä kuntoilutavat tai -laitteet sopivat tai eivät sovi Sinulle. Kuntotarkastus toimii myös Personal Training ja fysioterapiapalveluiden taustamateriaalina. Näin et riko itseäsi vaan kuntoilet juuri Sinulle sopivalla tavalla. Kuntotarkastus tehdään vain jos jäseneksi haluava henkilö antaa siihen suostumuksena.

Voiko teiltä ostaa lahjakortteja?

Hyvää joulua!, Iloista pääsiäistä!, Hyvää isänpäivää! Onnea äidille! tai Onneksi olkoon! P&T -lahjakortti on vastaus kaikkiin lahjapulmiisi! Ota yhteyttä kuntosaliisi sähköpostitse tai puhelimitse niin autamme sinua mielellämme.

Mikä on tietosuojakäytäntönne?

Jäsenyyteen liittyvien tietojen säilyttämiseen liittyy seikkoja, joita säätelee mm. kirjanpitolaki. Emme myy, lainaa, vuokraa tai lahjoita henkilötietoja kolmansille osapuolille. Välitämme kuitenkin omille nykyisille asiakkaillemme, niille jotka ovat olleet asiakkainamme sekä niille, jotka ovat yhteystietonsa luovuttaneet esim. kilpailujen yhteydessä tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, tarjouksista ja jäseneduista ellei sitä ole kielletty. Tietosuojakäytäntömme löydät tästä linkistä.

Millaiset säännöt teillä on kilpailuissa?

P&T:n arpajaisia ja kilpailuja koskevat säännöt löydät täältä. Arpajaisverosta huolehtii P&T.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Jätä viesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Liity jäseneksi tästä

ota yhteyttalomake