Aktivoi jäsenyytesi. Kuntoilet haluamallasi tavalla.

Kiitos päätöksestäsi liittyä jäseneksi P&T-kuntoklubiin. Olet tehnyt erinomaisen valinnan – jäsenyytesi antaa Sinulle mahdollisuuden kuntoiluun viikon jokaisena päivänä klo 5-23 välisenä aikana. Voit valita joko Omasalikortin (jäsenyys oikeuttaa kuntoiluun valitsemallasi P&T-kuntosalilla) tai Monisalikortin (Jäsenyys oikeuttaa kuntoiluun kaikilla Suomen P&T-kuntosaleilla).

Jäsenyyden aktivoit nopeimmin ja helpoiten verkkokaupassamme siirtymällä eteenpäin tämän tekstin lopussa olevasta painikkeesta. Jäseneksi voi liittyä myös täyttämällä jäsenlomakkeen. Sen voit täyttää kunkin P&T-kuntosalin Avoimissa Ovissa.

Ilmoittamiesi henkilö- ja muiden tietojen tulee olla oikeita ja omiasi. Jäsensopimuksen allekirjoitushetkellä Sinun tulee olla myös 18 vuotta täyttänyt. Nuorisojäsenyydestä sopivat vanhemmat tai huoltaja.

Määräaikainen jäsenyys: edullinen, valitusta jäsentyypistä riippuen joko 12 tai 6 kuukautta kestävä määräaikainen jäsenyys. Kun jäsenkausi päättyy jatkuu se automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä.

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys: jäsenyys on irtisanottavissa irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun.

Flex-jäsenyys: hieman hinnakkaampi joustojäsenyys, joka on koko ajan irtisanottavissa irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun.

Poikkeavat jäsenyydet: nuorisojäsenyys (erikoishinta), eläkeläisjäsenyys (alennettu hinta; käyttöaika) ja opiskelijajäsenyys (erikoishinta; jäsenyyskauden pituus)

Liityttyäsi valitsemasi P&T-kuntoklubin jäseneksi saat henkilökohtaisen avainkortin. Jos avainkortti katoaa, on siitä ilmoitettava omalle kuntosalille välittömästi. Hävinnyt kortti lukitaan. Uudesta avainkortista veloitetaan 10 euroa.

Verkkokaupassa näkyvä kuukausijäsenyyden hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta. Hinta koskee vain P&T:n verkkokaupassa tehtyä liittymistä eikä P&T takaa samaa jäsenyyden hintaa kaikissa P&T-toimipisteissä tai yhteistyökumppaneidensa verkkokaupoissa. P&T:llä on oikeus muuttaa hintoja ja maksuehtoja ilman ilmoitusta milloin tahansa. Muutoksilla ei kuitenkaan ole vaikutusta jo solmittuihin jäsenyyksiin. Kunkin P&T-kuntosalin hinnat löydät myös toimipisteen esittelysivulta.

Verkkokaupasta löydät myös jäsenehtomme, joihin Sinun on tutustuttava ja jotka Sinun on hyväksyttävä ennen jäsenyyden aktivoitumista. Jäseneksi liittymisestä saat erillisen vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Valitse kuntoklubi ja liity jäseneksi nyt!

Espoo - P&T Keilaniemi

Helsinki - P&T Jätkäsaari

Helsinki - P&T Latokartano

Helsinki - P&T Pitäjänmäki

Helsinki - P&T Suutarila

Helsinki - P&T Sompasaari

Helsinki - P&T Ullanlinna

Hämeenkyrö - P&T Hämeenkyrö

Joensuu - P&T Noljakka

Kouvola - P&T Kuusankoski

Tampere - P&T Kaleva

Tampere - P&T Lielahti

Tampere - P&T Tampella

Vantaa - P&T Kivistö

ota yhteyttalomake