fbpx

Valitse kuntoklubi ja liity jäseneksi nyt!

Verkkokaupan kautta tehty jäsenyys aktivoituu heti. Saat käyttöösi ovikoodin, minkä avulla lähikuntoklubi on käytössäsi heti. Avainkortin voit noutaa myöhemmin.

HUOM! Kuntosalimaksut voi osittain tai kokonaan maksaa myös työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla. Liittyessäsi jäseneksi verkkokaupassa, neuvoo verkkokauppa sinua liikuntaedun käytössä: verkkokaupassa valitset tilauksen maksutavaksi laskun ja tilauksen tehtyäsi suoritat liikuntaetumaksun liikuntaetusovelluksellasi - automatiikka ja laskutuksemme hoitavat lopun! Paperiset liikuntasetelit voit verkkokauppatilauksen tekemisen jälkeen viedä oman P&T Kuntoklubisi Avoimiin Oviin tai ilmoittaa setelimaksustasi asiakastukeemme.

Siirry lähikuntoklubin omaan verkkokauppaan.

Espoo
P&T Keilaniemi

Helsinki
P&T Jätkäsaari | P&T Latokartano | P&T Pitäjänmäki | P&T SompasaariP&T Suutarila | P&T Ullanlinna

Hämeenkyrö
P&T Hämeenkyrö

Tampere
P&T Kaleva | P&T Lielahti | P&T Tampella

Vantaa
P&T Kivistö

 

Aktivoi jäsenyytesi. Kuntoilet haluamallasi tavalla.

Kiitos päätöksestäsi liittyä jäseneksi P&T-kuntoklubiin. Olet tehnyt erinomaisen valinnan – jäsenyytesi antaa Sinulle mahdollisuuden kuntoiluun viikon jokaisena päivänä klo 5-23 välisenä aikana. Voit valita joko Omasalikortin (jäsenyys oikeuttaa kuntoiluun valitsemallasi P&T-kuntosalilla) tai Monisalikortin (Jäsenyys oikeuttaa kuntoiluun kaikilla Suomen P&T-kuntosaleilla).

Jäsenyyden aktivoit nopeimmin ja helpoiten verkkokaupassamme. Valitse lähisalisi luettelosta ja siirry verkkokauppaan. Myös Monisalijäsenyys aktioidaan oman lähisalin verkkokaupan kautta. Jäseneksi voi liittyä myös Avoimissa Ovissa.

Ilmoittamiesi henkilö- ja muiden tietojen tulee olla oikeita ja omiasi. Jäsensopimuksen allekirjoitushetkellä Sinun tulee olla myös 18 vuotta täyttänyt. Nuorisojäsenyydestä sopivat vanhemmat tai huoltaja Avoimissa Ovissa.

Määräaikainen jäsenyys: edullinen, valitusta jäsentyypistä riippuen joko 12 tai 6 kuukautta kestävä määräaikainen jäsenyys. Kun jäsenkausi päättyy jatkuu se automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä.

Flex-jäsenyys: hieman hinnakkaampi joustojäsenyys, joka on koko ajan irtisanottavissa irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun.

Poikkeavat jäsenyydet: nuorisojäsenyys (erikoishinta), eläkeläisjäsenyys (alennettu hinta; käyttöaika) ja opiskelijajäsenyys (erikoishinta; jäsenyyskauden pituus)

Liityttyäsi valitsemasi P&T-kuntoklubin jäseneksi saat henkilökohtaisen ovikoodin käyttöön heti, mikä myöhemmin tulee vaihtaa avainkortiin. Jos avainkortti katoaa, on siitä ilmoitettava omalle kuntosalille välittömästi. Hävinnyt kortti lukitaan. Uudesta avainkortista veloitetaan 10 euroa.

Verkkokaupassa näkyvä kuukausijäsenyyden hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta. Hinta koskee vain P&T:n verkkokaupassa tehtyä liittymistä eikä P&T takaa samaa jäsenyyden hintaa kaikissa P&T-toimipisteissä tai yhteistyökumppaneidensa verkkokaupoissa. P&T:llä on oikeus muuttaa hintoja ja maksuehtoja ilman ilmoitusta milloin tahansa. Muutoksilla ei kuitenkaan ole vaikutusta jo solmittuihin jäsenyyksiin. Kunkin P&T-kuntosalin hinnat löydät myös toimipisteen esittelysivulta.

Ennen liittymistä tutustu jäsenehtoihin, jotka Sinun on hyväksyttävä ennen jäsenyyden aktivoitumista. Jäseneksi liittymisestä saat erillisen vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tervetuloa asiakkaaksemme!

ota yhteyttalomake