fbpx
Julkaistu 25.3.2024. Päivitetty 11.6.2024.

 

P&T Lielahden lähikuntosali on suljettu 31.3.2024.

Pitkän arvioinnin ja lukuisten neuvotteluiden jälkeen olemme päätyneet sulkemaan P&T Lielahden lähikuntosalin. Neuvottelut nykyisen tilan käytöstä eivät johtaneet toivottuun lopputulokseen ja joudumme päättämään kuntosalin toiminnan nykyisissä tiloissaan 31.3.2024. Tavoitteenamme on kesän aikana avata uusi/uusia P&T-lähikuntoklubeja Tampereelle - myös Lielahteen. Infoamme uusien toimipisteiden osoitteet ja ominaisuudet yksityiskohtien varmistuttua järjestelmässämme olevaan sähköpostiosoitteeseesi.

Vaihtoehdot jäsenyyden jatkon osalta:

1. Kaikki P&T Lielahden jäsenyydet tauotetaan 1.4.2024 alkaen. Tauotuksen aikana jäsenyys ei ole käytettävissä eikä kk-maksuja veloiteta.
Aikaisemmin veloitettuja maksuja ei palauteta, vaan ne luetaan tulevien harjoitusmaksujen hyväksi. Tauotettu jäsenyys on otettavissa käyttöön samoin sopimusehdoin ja kk-hinnoin mahdollisesti avattavalla uudella kuntoklubilla.
Tauotamme automaattisesti kaikki P&T Lielahden jäsenyydet toistaiseksi. Tämä ei edellytä Sinulta mitään toimenpiteitä. Tauotus pitää jäsenyytesi tämänhetkisen hinnan voimassa (ns. hintatakuu), jos haluat liittyä uuden lähikuntosalimme asiakkaaksi sen avauduttua. Tauotuksesta ei muodostu kustannuksia eikä jäsenmaksuja. Hintatakuu koskee kaikkia jäsenyystyyppejä – sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia jäsenyyksiä. Hintatakuu väistää siinä tapauksessa, jos uuden toimipisteen jäsenyyden hinta on tämänhetkistä kuukausiveloitustasi edullisempi: siinä tapauksessa voimaan astuu halvempi hinta.

2. Vaihtoehtoisesti voit käyttää jäsenyyttäsi P&T Tampellan ja P&T Kalevan kuntoklubeilla, tässä tapauksessa täytä ja lähetä tämä lomake.

3. Halutessasi voit myös irtisanoa jäsenyytesi ja pyytää jo mahdollisesti etukäteen maksettujen jäsenmaksujen palautusta. Jäsenyyden irtisanomiseksi ja/tai mahdollisten maksujen palauttamiseksi täytä ja lähetä tämä lomake. Samalla lomakkeella voit tehdä siis myös pelkän jäsenyyden irtisanomisen.

Jos et vielä ole hyväksynyt verkkopankkiin saapunutta huhtikuun e-laskua, poista lasku. Jos käytössäsi on e-laskun automaattihyväksyntä, pyydämme Sinua deaktivoimaan sen mahdollisimman pian. Tauotusajalta ei verkkopankkiin tule laskuja – ei myöskään perinteisiä kirjelaskuja postilaatikkoon.
Oletko maksanut jo etupainotteisesti huhtikuun kuukausimaksun tai tulevien kuukausien kuukausimaksuja laskulla? Maksu palautetaan sinulle, tässä tapauksessa täytä ja lähetä tämä lomake.

Huomioithan, että jo maksettua liikuntaetua ei voi palauttaa. Mikäli sinulla on etukäteen liikuntaedulla maksettua treeniaikaa, voit pitää jäsenyytesi tauotettuna mahdollisen uuden kuntoklubin avaamiseen saakka tai käyttää jäsenyyttäsi P&T Tampellassa ja/tai P&T Kalevassa, täytä tällöin edellisen kohdan (kohta 2) lomake.

Lähetämme sinulle kuittauksen jäsenyyden irtisanomisesta ja mahdollisesta maksun palautuksesta sähköpostitse heti kun jäsenyytesi on ehditty käsitellä. Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä, asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut ja käsittelyajat ovat keskimääräisiä pidempiä. Pyydämme kärsivällisyyttä. Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0207306251 (ma-pe klo 9-16).

ota yhteyttalomake