fbpx
  • Rauhallinen ja rento lähikuntosalisi
    Rauhallinen ja rento lähikuntosalisi

Kun sopivasti on riittävästi

Kun sopivasti on riittävästi on omien tavoitteidenkin saavuttaminen lähempänä. Meillä se tarkoittaa, että pyrimme toteuttamaan kuntoiluympäristöjä, joissa ihmiset voivat vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa aiempaan kuntoilukokemukseen, liikkumisaktiivisuuteen, ikään, sukupuoleen tai muuhunkaan seikkaan katsomatta. Se oli kantava ajatus Karin ja Leif Sagerilla kun he ensimmäisen kuntosalinsa Tukholmaan vuonna 2006 avasivat.

Tänään P&T-kuntosaleja löytyy Ruotsista ja Suomesta pyöreät 35 ja suuria STC-kuntoklubeja Ruotsista n. 200. Tarjoammekin päivittäin kuntoilumahdollisuuden runsaalle 100 000 omasta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan huolehtivalle. Keskimäärin joka 6. viikko avautuu uusi P&T- tai STC-kuntosali jonnekin, missä siitä tulee osa asukkaiden arkipäivää.

Olemme hieman erilainen kuntosalioperaattori. Panostamme asiakaskokemukseen, joka muodostuu monesta suuresta ja pienestä asiasta - ei vain mahdollisuudesta avata ovi kuntosalille. Konseptimme rakentuu monen asiantuntijan ja ammattilaisen ympärille: arkkitehdistä sisustussuunnittelijaan; siivoojasta ravintoneuvojaan; myyjästä asiakasyhteyshenkilöön; laitetoimittajasta rakennus- ja remonttimieheen; kansainvälisesti tunnetuista merkeistä uusiin, innovatiivisiin ja vielä tuntemattomiin toimijoihin.

Kuntosalimme ovat auki joka päivä klo 5-23. Jokaiselle salille on myös määritelty enimmäisjäsenmäärä jotta jokaisella kuntoilijalla olisi mahdollisuus päästä laitteille tai hyödyntää välineitä itselleen sopivalla tavalla.

Meille sopii. Meillä asiat on tehty Sinulle sopivasti. Olemme usein myös sopivan lähellä.

ota yhteyttalomake