fbpx
  • p&t-www-alasivut-2000x400-meille-toihin

P&T on Suomessa toimiva kunto- ja hyvinvointisalien ketju. Olemme hieman erilainen kuntosalioperaattori: toimintamme keskittyy loppuasiakkaamme hyvinvoinnin ymmärtämiseen. Hyödynnämme siinä 360-asteen filosofiaa. Toimimme omissa tai vuokraamissamme toimitiloissa, In House -operaattorina asiakkaidemme tiloissa tai Outplaced-toimintamallilla palveluntuottajana nimetyille asiakkaille.

Visiomme on rakentaa hyvinvointia yhteisöille ja yhteisöihin yksilöiden kautta.

Missiomme on saada aikaan vaikuttavia asiakaskokemuksia kuntoilutaustasta, -kokemuksesta ja terveydentilasta riippumatta.

Arvomme ovat "me", "yhdessä", "eettisesti", "ammattitaidolla", "kestävästi", "erilaisuus hyvksyen", "kaikille mahdollisuus tarjoten", "korkeatasoiset toimitilat", "korkeatasoiset kuntoilulaitteet ja -välineet" sekä "terveys- ja hyvinvointiteknologiaa hyödyntäen".

Työskentely- ja yhteistyömuodot

P&T:llä Suomessa voit työskennellä seuraavissa muodoissa:

Joint Venture -yhteistyö

Palveluoperaattori-yhteistyö

Ammatinharjoittajana palveluntuottajan roolissa

Työllisenä

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tällä hetkellä haemme henkilöitä seuraaviin tehtäviin

Personal Trainereita, pääkaupunkiseutu, P&T Latokartano, P&T Sompasaari ja P&T Suutarila. Katso työpaikkailmoitus ja hae: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/17717865?utm_source=jobentry-published-email&utm_medium=email

Tuntityöntekijöitä asiakaspalveluun

Fysioterapeutti, pääkaupunkiseutu

Kenttämyyjä, pääkaupunkiseutu

Kenttämyyjä, Pirkanmaa

Promoottori, pääkaupunkiseutu

Promoottori, Pirkanmaa

Ravintovalmentaja, pääkaupunkiseutu

Ravintovalmentaja, Pirkanmaa

Kuntosaliemäntä/-isäntä, pääkaupunkiseutu

Mielenvalmentaja, pääkaupunkiseutu

Mielenvalmentaja, Pirkanmaa

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

ota yhteyttalomake