fbpx

Haetaan toimipisteitä

Olisitko kiinnostunut saamaan P&T-kuntosalin naapurustoonne? Tiedätkö toimitilan, jonka kuvittelisit sopivan P&T-kuntosalille? Vinkkaa siitä meitä!

Teemme vuokrausyhteistyötä merkittävien suomalaisten institutionaalisten, julkisten sekä yksityisten suuren ja pienten kiinteistönomistajien kanssa. Toimipisteemme löytyvät usein kerrostalojen katutasosta, liikekiinteistöjen katutasosta ulkoreunalta, erillisistä liikekiinteistöistä tai osana suurempaa hyvinvointi- ja/tai terveysalan toimijaa.

Olemme konseptimme puolesta sopiva kumppani erilaisiin vaativien ympäristöjen kaupallisiin In House ja Outplacement -ratkaisuihin.

Kokemuksemme monella tasolla vaativista toimintaympäristöistä, korkeatasoiset tavarantoimittaja- ja palveluntuottajakumppanit sekä nopeaan ja kustannustehokkaaseen mutta korkeatasoiseen toteutukseen perustuva rakennusohjeistuksemme luo pohjan pitkälle ja tuottavalle kumppanuudelle. Tavoitteemme on, että emme ole vain vuokralainen, vaan että tuomme arvoa kiinteistölle tai kiinteistömassalle ja sen käyttäjille.

Minimivaatimukset

✔ (Näyte)ikkunat vähintään kahdella (2) seinällä

✔ Oma sisäänkäynti

✔ 100-800 m2

✔ Uudiskohde, rakennettavana oleva kohde tai saneerauskohde

✔ Valmiudet liiketilatason ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen

✔ Korttelin, asuin- tai asiointialueen keskellä tai asiointikeskuksen välittömässä läheisyydessä

 

Yhteydenotot

Marko Lavikainen, toimitusjohtaja

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puh. 040 0800 289

Kaikista käynnistämistämme tiedusteluista ja/tai neuvotteluista solmitaan prosessin alussa kaksipuoleinen vaitiolo- ja hyödyntämättömyyssitoumus. Myös saamamme oma-aloitteiset kohdetarjoukset sisältävät kaksipuoleisen vaitiolo- ja hyödyntämättömyyssitoumuksen.

ota yhteyttalomake