fbpx
  • p&t-www-alasivut-2000x400-tyonantaja-maksajana

Kunnossa oleva henkilöstö - työnantajan tärkein pääoma

Henkilöstön hyvinvointiin, työkykyyn ja fyysiseen kuntoon panostaminen on liiketoiminnallinen sijoitus tulevaisuuteen.

Säännöllinen liikunta ja fyysinen aktiviteetti tasapainotettuna palautumisen kanssa on tärkeä osa stressinhallintaa. Me P&T:llä pyrimme tukemaan pyrkimyksiäsi sairauspoissaolojen vähentämiseen ja työkyvyn ylläpitämiseen. Toteutamme kanssasi henkilöstöllesi kuntosali- ja muut kuntoilupalvelut sekä kuntoilu- ja liikuntasuunnitelmat; tuemme työterveydenhuoltoa ja henkilöstöhallintoa omilla resursseillamme ja seuraamme jäsennetyn kuntoilun aikaansaamaa kehittymistä.

Meiltä saat myös työterveydenhuoltoa tukevan hyvinvointiteknologian kokonaisratkaisun yhdellä alustalla: laitteet, sovelluksen, ympärivuorokautisen monitoroinnin, ohjaavat ja valmentavat ammattilaiset, kuntoiluympäristön ja analysoinnin. Pyydä tarjous!

Yksinkertaisimmillaan kyse on P&T-kuntoklubien kuntosalipalveluiden tarjoamisesta työntekijöille erilaisten seteleiden ja saldojen avulla. Pidemmälle vietynä toteutamme kanssasi erilaisia, kunnon ja hyvinvoinnin kehittymiseen liittyviä tavoite- ja palkitsemisohjelmia. Keskivälille mahtuvatkin esimerkiksi toimitiloissa tai työntekijöille muuten säännöllisesti järjestetty ohjattu työpaikkaliikunta.

Missiomme on aktiivisuuden, ravinnon ja levon tasapainottaminen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous hyvinvointipalveluista yritykselle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ota yhteyttalomake