fbpx

Sopiva jäsenyys mukavasti sopivalla kuntosalilla

P&T-kuntosalit ovat klubi-muotoisesti toimivia kunto- ja hyvinvointisaleja. Yhden oven takaa löydät kuntosalin, Personal Training -palvelut, pienryhmävalmennuksen, ryhmäliikunnan (jos palveluvalikoimassa), fysioterapian (jos palveluvalikoimassa), hieronnan (jos palveluvalikoimassa), ravintovalmennuksen sekä hyvinvointia.

MYYNTIPALVELU: uudet jäsenyydet sekä yritys- ja yhteisöasiakkaat

Ma-pe klo 9-15
Puh. 020 730 6251 (pvm/mpm)
Muulloin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kuluttaja-asiakkaana hankit jäsenyyden helpoiten verkkokaupasta tai lähimmän P&T-kuntoklubin Avoimista Ovista – voit myös lähettää yhteystietosi sähköpostilla jonka jälkeen otamme Sinuun yhteyttä. Numerosta voit myös varata henkilökohtaisen neuvotteluajan.

Yritys- tai yhteisöasiakkaan tarjous- tai yhteydenottopyynnön pyydämme jättämään sähköpostilla. P&T:ltä hankit yrityksellesi, sen työntekijöille tai yhteistyökumppaneille työhyvinvointia ja työssäjaksamista tukevat kunto- ja hyvinvointipalvelut sekä lahjakortit. Toteutamme yhdessä kanssanne tarpeisiinne sopivat ratkaisut ja lisäpalvelut - kuntosalilla tai toimipisteessänne.

Suurasiakkaana toimivan yrityksen tai yhteisön kanssa laaditaan aina erillinen yhteistyösopimus.

Lahjakorttia arvostetaan aina. Lahjakorttia hankkiessasi päätät, kohdistatko sen kuntosali- vai hyvinvointipalveluihin. Muuten vastaanottaja voi päättää itse sen käytöstä.

Kuluttaja-asiakas: jäseneksi liityt helposti tästä

ota yhteyttalomake