BF 2020 banneri

AJANKOHTAISET TARJOUKSET

P&T lähikuntoklubilla liikkuminen on helppoa ja mukavaa! Poimi sinulle sopivin tarjous ja liity nyt. Kuntoilemaan pääset vaikka heti tilauksen tehtyäsi!
Liittyminen on helppoa verkkokaupassamme, mistä voit valita oman lähimmän P&T-kuntoklubisi ja sinulle sopivimman jäsenyysvaihtoehdon.

Myös myyntipalvelumme ja asiakastukemme auttavat ja neuvovat sinua mielellään jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Tässä ajankohtaiset tarjouksemme Sinulle!

Kesäspurtti 4 viikon kuntosalijäsenyys vain 39,90 €!

Jäsenyys voimassa 4 viikkoa liittymispäivästä. Tarjous sisältää liittymismaksun ja kokopäiväisen kuntosalijäsenyyden, sali käytettävissä päivittäin klo. 5-23. Ei jatkositoutumista. Tarjouksen löydät verkkokaupasta.

Koko kesä -kuntosalijäsenyys vain 119,90 €! 

Jäsenyys voimassa liittymispäivästä 31.8.2023 saakka. Tarjous sisältää liittymismaksun ja kokopäiväisen kuntosalijäsenyyden, sali käytettävissä päivittäin klo. 5-23. Ei jatkositoutumista. Tarjouksen löydät verkkokaupasta.

Kuntosalijäsenyys 6 kk, 32,90 €/kk (norm. 36,90 €/kk) sekä liittymismaksu 0 € (norm. 39 €)!

Jäsenyydellä kuntoilet päivittäin kuntosalilla klo 5-23. Jäsenyys on määräaikainen 6 kk liittymispäivästä alkaen, määräaikaisen jäsenkauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Hanki oma Omasalijäsenyytesi tarjoushintaan verkkokaupasta koodilla SUVI23PT

Omasalijäsenyys vain 34,90 €/kk (norm. 39 €/kk) sekä liittymismaksu 0 € (norm. 39 €)!

Omasalijäsenyydellä kuntoilet päivittäin kuntosalilla klo 5-23. Jäsenyys on määräaikainen 12 kk liittymispäivästä alkaen, määräaikaisen jäsenkauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Hanki oma Omasalijäsenyytesi tarjoushintaan verkkokaupasta koodilla SUVI23PT

Siirry alta oman lähikuntoklubisi verkkokauppaan ja hyödynnä sinulle sopivin tarjous.

Espoo
P&T Keilaniemi

Helsinki
P&T Jätkäsaari | P&T Latokartano | P&T Pitäjänmäki | P&T Sompasaari | P&T Suutarila | P&T Ullanlinna

Hämeenkyrö
P&T Hämeenkyrö

Tampere
P&T Kaleva | P&T Lielahti | P&T Tampella

Vantaa
P&T Kivistö

Liikuntaetulogot

Tiesithän, että jäsenyyden voit maksaa myös liikuntaedulla. Kuntosalimaksut voi osittain tai kokonaan maksaa myös työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla. Liittyessäsi jäseneksi verkkokaupassa, neuvoo verkkokauppa sinua liikuntaedun käytössä: verkkokaupassa valitset tilauksen maksutavaksi laskun ja tilauksen tehtyäsi suoritat liikuntaetumaksun liikuntaetusovelluksellasi - automatiikka ja laskutuksemme hoitavat lopun! Paperiset liikuntasetelit voit verkkokauppatilauksen tekemisen jälkeen viedä oman P&T Kuntoklubisi Avoimiin Oviin tai ilmoittaa setelimaksustasi asiakastukeemme.

ota yhteyttalomake