BF 2020 banneri

AJANKOHTAISET TARJOUKSET

P&T lähikuntoklubilla liikkuminen on helppoa ja mukavaa! Poimi sinulle sopivin tarjous ja liity nyt. Kuntoilemaan pääset vaikka heti tilauksen tehtyäsi!
Liittyminen on helppoa verkkokaupassamme, mistä voit valita oman lähimmän P&T-kuntoklubisi ja sinulle sopivimman jäsenyysvaihtoehdon. Asiakastukemme ja myyntipalvelumme auttavat ja neuvovat sinua mielelään jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Tässä ajankohtaiset tarjouksemme Sinulle!

Monimasalijäsenyys, käytössäsi koko Suomi, vain 49€/kk (normaali 64€/kk), liittymismaksu 0€

Kampanjakoodilla ETUKOK23 verkkokaupasta liittymismaksu 0€. Monisalijäsenyydellä kuntoilet siellä missä oletkin. Koko Suomen P&T-klubit vain 49€/kk, liittymismaksu 0€ (normaali 39€). Löydät Monisalijäsenyyden lähimmän P&T-kuntoklubin verkkokaupasta.


Tiesithän, että jäsenyyden voit maksaa myös liikuntaedulla. Kuntosalimaksut voi osittain tai kokonaan maksaa myös työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla. Liittyessäsi jäseneksi verkkokaupassa, neuvoo verkkokauppa sinua liikuntaedun käytössä: verkkokaupassa valitset tilauksen maksutavaksi laskun ja tilauksen tehtyäsi suoritat liikuntaetumaksun liikuntaetusovelluksellasi - automatiikka ja laskutuksemme hoitavat lopun! Paperiset liikuntasetelit voit verkkokauppatilauksen tekemisen jälkeen viedä oman P&T Kuntoklubisi Avoimiin Oviin tai ilmoittaa setelimaksustasi asiakastukeemme.

Liikuntaetulogot

ota yhteyttalomake